header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Definitieve opbrengst Grote Club Actie 2019

Nieuws afbeelding 1-2-2020

Definitieve opbrengst Grote Club Actie 2019

 

De definitieve opbrengst van de Grote Clubactie is € 3.795,90

Wat een mooie opbrengst voor het 2ewaterveld! Hier zijn we ontzettend blij mee. Alle lotenverkopers ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie opbrengst.

 

Voor de lotenverkopers die de meeste loten hebben verkocht zijn er door onze sponsors: Huijg, Bison Bowling en DaBenito leuke prijzen beschikbaar gesteld.

 

De teamprijs gaat naar: JF1 samen hebben de mannen 209 loten verkocht.

Individueel hebben Pepijn van Duivenvoorde (JF1), David Pielage (JD2) en Lieve van ’t Hullenaar (M8E4) de meest verkochte loten. Van harte gefeliciteerd!

 

Heb jij persoonlijk ook loten gekocht? Dan kan je via dezelinkkijken of je een prijs hebt gewonnen. Je lotnummers kan je terugvinden op de afschriften van de bank.

Voor komend jaar zijn we op zoek naar een aantal (2-3) mensen die de Grote Clubactie op zich willen nemen. Het gaat om de periode medio augustus t/m begin december.

Taakomschrijving:

Je hebt contact met de organisatie van Grote Clubactie. Je bestelt de loten en het eventueel informatiemateriaal. Je informeert de leden en verdeeld de lotenboekjes onder de lotenverkopers. Daarna zorg je dat de ingevulde boekjes weer teugkomen en ingevoerd worden in het systeem van de Grote Clubactie. Samen met de sponsorcommissie zorg je voor een kleine beloning voor de verkopers van de meeste loten. Tbv de opbrengst heb je contact met de penningmeester.

Dit zijn globaal de werkzaamheden die gedaan moeten worden maar eigen inbreng is natuurlijk welkom!

 

Voor meer info kan je terecht bij Debbie Raasveld via [email protected]

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]