header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

KNHB organiseert de Young Umpire Challenge (YUC)

Nieuws afbeelding 22-5-2019

Heb je het altijd al leuk gevonden om te fluiten? Ben je tussen de 15 en 21 jaar? Wil je graag nog beter worden of is het zelfs je droom om de Olympische Spelen te halen als internationaal scheidsrechter? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen wij je uit mee te doen met de Young Umpire Challenge!

Wat houdt het in?
We organiseren verschillende uitdagende activiteiten die erop gericht zijn om jou nog meer te leren als scheidsrechter. Jonge bondsscheidsrechters begeleiden je, geven je tips en vinden het leuk hun ervaringen met je te delen!

De activiteiten voor dit seizoen zijn:

  • Samen met een bondsscheidsrechter fluiten bij de Holland Elite Hockey Cup, meisjes onder 16 (8/9/10 juni op Den Bosch).
  • Fluiten bij de districtsfinales en misschien zelfs ook wel bij de finale van het NK Shoot Out & Scoop (zie voor een overzicht de data in het aanmeldformulier).
  • Een workshop ‘Zo verkoop je je beslissing’ van een topscheidsrechter. Deze workshop is gekoppeld aan de FIH Pro League wedstrijd van 1 juni op HC Oranje-Rood.

Ben jij erbij?
Dit zijn de voorwaarden om je in te kunnen schrijven:

  • Je bent een ambitieuze scheidsrechter tussen de 15 en 21 jaar. 
  • Je bent clubscheidsrechter of CS+ (in opleiding). 
  • Wil je je inschrijven, overleg dan eerst even met je begeleider op de vereniging en geef zijn/haar gegevens ook door via het aanmeldformulier.
  • In het aanmeldformulier kun je je beschikbaarheid opgeven. Daarna ontvang je een uitnodiging voor één van de activiteiten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kan het zijn dat je nu niet aan de beurt komt en dat we je moeten doorschuiven naar een volgende ronde activiteiten. Je krijgt hoe dan ook bericht en we willen iedereen de kans geven een keer aan een activiteit mee te doen!
  • Je komt in de groep young umpires en die groep informeren we over deze en andere activiteiten en tips en nieuws voor scheidsrechters.

Aanmelden

Voldoe je aan de voorwaarden? Schrijf je dan nu in via het digitale aanmeldformulier!

Wij kijken er erg naar uit! Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected].

Scheidsrechterscommissie HC Haarlem

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]