header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Jeugd ABC11D en 8DEF

Planning: activiteiten periode einde mei / juni

Nieuws afbeelding 20-5-2019

Beste Jeugdleden en ouders/verzorgers,

 

Nog één trainingsweek en een competitieweekend en dan zit het hockeyseizoen er alweer bijna op. Gelukkig hebben we in de maand juni nog een aantal leuke hockey activiteiten. Voor het gemak hebben we deze voor jullie op een rijtje gezet.

Ook zijn de eerste data voor komend seizoen al bekend, noteert u deze in uw agenda?

 

Voor de Benjamins en Funkey’s was de laatste trainingsdag zondag 19 mei.

 

Laatste trainingsweek ABCD & Jongste Jeugd, de week van 20 mei, de laatste competitiedag is zaterdag 25 mei.

 

Vrijdag 24 mei sluiten we de laatste jongste jeugd training af met een heus pannenkoekenfestijn. Fijn dat elk team één of meerdere pannenkoekenbakkers gevonden heeft.

 

Zondag 26 mei: Super Sunday met TD, zowel onze Dames 1 (12.30u) als Heren 1 (14.45u) spelen thuis en hebben jullie aanmoediging nodig!

 

Donderdag 30 mei(Hemelvaartsdag): E-dag van 10.30 tot 15.00 uur € 10,- incl een shirt en lunch opgeven kan via: [email protected]

 

Zaterdag 8 op zondag 9 juni: C-nacht, als je je nog niet aangemeld hebt doe dat nog via: [email protected]

 

Zaterdag 15 juni vindt voor de E- jeugdteams (en 2 F-teams) de KNHB Jongste Jeugddag plaats. Zodra het programma en de locatie bekend zijn, zullen deze gecommuniceerd worden via de coaches.

 

Zondag 16 juni hebben de Funkeys, Benjamins en F-jes de traditionele en altijd populaire Ouderkindhockey ochtend. Aanmelden kan via: [email protected]

 

Zaterdag 29 juni sluiten we het seizoen af met de huldiging van de kampioenen, familietoernooi en BBQ, nadere info volgt spoedig

 

In de eerste week (15 tm 17 juli) van de zomervakantie organiseert Bovenlander twee hockeykampen voor de HC Haarlem jeugd. Meer info via https://www.bovelander.nl/locaties/hc-haarlem/. Opgeven kan nog altijd.

 

Na de zomervakantie starten de trainingen weer in de week van 26 augustus. De voorbereiding van de selectieteams starten eerder, de informatie hierover verloopt via de trainer/coaches van het nieuwe team.

 

Op zaterdag 31 augustuszullen er oefenwedstrijden worden ingepland. De competitie start op 7 september a.s.

Nog heel veel hockeyplezier de komende periode.

 

Met sportieve groeten,

TC HC Haarlem

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]