header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Opzeggen? Doe het op tijd!

Nieuws afbeelding 3-4-2019

LET OP: GEWIJZIGDE REGELS mbt OPZEGGEN!


De komende maanden start de Technische Commissie met de indelingen van teams (alle categorieën, inclusief trimmers) voor het nieuwe seizoen 2019/2020.

 

Als je besluit om volgend seizoen niet meer te willen hockeyen bij HC Haarlem, om welke reden dan ook, is het handig om tijdig op te zeggen. Dit voorkomt vervelende misverstanden.

 

HC Haarlem moet de teamsamenstellingen tijdig gereed hebben voor:

- Trainingsplanning en het aanstellen van trainers

- Begroting voor het komende seizoen 2019/2020

- Inschrijving van de teams (begin juni) bij de KNHB voor de competitie 2019/2020.

- De selectietrainingen

 

Opzeggen kan kosteloos tot uiterlijk 1 mei 2019. Dit kan ALLEEN per email via de ledenadministratie: [email protected] (via de coach of begeleider is dus niet mogelijk!). De ledenadministratie stuurt hier altijd een bevestiging van.

 

Bij opzeggen na 1 mei wordt het volledige contributie bedrag in rekening gebracht.

 

Opzeggen onder voorbehoud? Dat kan.  

Vóór 1 mei stuur je een email naar de ledenadministratie ([email protected]). Daarin geef je de reden van de opzegging aan en tot welke datum je uitstel vraagt. Opzeggen onder voorbehoud geldt ALLEEN voor: examen, datum inloten of verhuizen. Opzeggen onder voorbehoud geldt NIET voor aanname bij een andere vereniging of wachten op de teamindeling.

De technische commissie zal je verzoek tot uitstel in behandeling nemen. Uiterlijk 15 mei ontvang je bericht of het uitstel gehonoreerd wordt.

 

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen worden eind mei bekend gemaakt. De teamsamenstelling voor de jeugdteams wordt volgens het jeugdplan samengesteld, te downloaden via de website (na inloggen).

 

Leden die op 1 mei hun lidmaatschap hebben beëindigd, maar bij aanvang van het nieuwe seizoen toch weer lid willen worden, betalen € 60,- administratiekosten.

 

Natuurlijk hopen we jullie allemaal volgend seizoen te mogen begroten bij HC Haarlem.

 

 

Het Bestuur HC Haarlem

 

 

NB

Indien je reeds opgezegd hebt en hiervan ook een bevestiging hebt ontvangen, hoef je niets meer te doen.