header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Algemeen

Openstaande contributies

Nieuws afbeelding 5-3-2019

Onlangs zijn de facturen voor zaalhockey verzonden via Club Collect. Wij merken dat de betalingen voor deze facturen uitblijven. Wellicht is hier onduidelijkheid over.

 

Voorheen werden alle facturen die HC Haarlem zelf verstuurde geïncasseerd door HC Haarlem. Sinds het begin van dit seizoen is HC Haarlem een overeenkomst aangegaan met Club Collect. Zij innen onze facturen. De werkwijze van Club Collect wijkt af van de werkwijze van HC Haarlem. Per factuur moet je nu inloggen en de betaalwijze aangeven, het kan dus voorkomen dat je voor meerdere facturen per jaar een betaalkeuze moet maken, ondanks dat je voor een eerdere factuur incasso hebt toegestaan.

 

Wij willen u verzoeken om na te gaan of u onlangs een factuur voor zaalhockey heeft ontvangen als u of uw kind heeft mee gedaan aan zaalhockey en daarvoor nog geen betaling heeft gedaan.

 

Mocht u de factuur ontvangen hebben, dan verzoeken wij u alsnog de betaling te voldoen via de betaalkeuze in de verstuurde e-mail.

 

Ook zijn er nog reguliere contributies waarvoor nog geen betaling is ontvangen. Ook hiervoor willen wij u verzoeken om na te gaan of uw contributie of die van uw kind voor dit seizoen al is voldaan. Zo niet dan verzoeken wij u ook hiervoor na te gaan of u (of uw kind) hiervoor een betaalverzoek heeft ontvangen en zorg te dragen voor de betaling hiervan.

 

Wij rekenen op uw medewerking!

 

Met vriendelijke groet,

Desiree Peetoom

[email protected]

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]