header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

27-3 Interactieve praktijkavond voor nieuwe scheidsrechters

Nieuws afbeelding 22-3-2019

 

Beste spelers en ouders,

Voor de tweede keer dit seizoen wordt er een scheidsrechters examentraject georganiseerd op de club.

Op woensdag 13 maart is er om 19.30 uur een theorieavond in het clubhuis waarop de deelnemers zich kunnen voorbereiden op het behalen van het examen zelf. Met een presentatie met daarin onder andere examenvragen wordt een deel van de examenstof herhaald.

Op woensdag 20 maart is het scheidsrechters examen. Alle leden van ongeveer 15 en een half jaar en ouder die nog geen scheidsrechters kaart hebben behaald, worden hiervoor vandaag uitgenodigd per mail. Er zijn twee examenrondes: om 19.30 en 20.30 uur.

Op woensdag 27 maart is er om 19.30 uur een interactieve praktijkavond met veel foto's en filmpjes in het clubhuis waarop wordt ingegaan hoe je in de praktijk kunt gaan fluiten. Deze avond is speciaal voor ouders ontwikkeld met weinig of geen hockey-ervaring. Maar deze avond is ook heel goed geschikt voor jeugdspelers die meer willen weten wat je moet doen of laten als scheidsrechter.

In de bijlage staat een flyer welke ondersteuning we de spelers bieden om een goede clubscheidsrechter te kunnen worden. Naast de verplichte online e-learning module van de KNHB is er heel veel materiaal beschikbaar zodat iedereen kan slagen als je er maar voldoende tijd in steekt.

Ook ouders van jeugdleden zijn weer van harte welkom om mee te gaan doen aan het examen en/of één of meer avonden van het traject. Meld je dan graag even bij ondergetekende. In deze flyer alle informatie voor ouders.

Iedereen alvast heel veel succes bij de voorbereidingen van het examen!

Namens de scheidsrechterscommissie,

Herman Caron

[email protected]


 

Bijlage

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]