header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Zaalhockey

Spelregelavond zaalhockey op 21 november

Nieuws afbeelding 8-11-2018
Beste spelers, scheidsrechters, coaches en begeleiders,

Zo'n 40 jeugdteams gaan naar de zaal toe deze winter. Zaalhockey is niet alleen technischer en sneller, maar heeft ook hele andere spelregels dan veldhockey. De meesten hebben nog niet eerder in de zaal gespeeld. Ook voor veel scheidsrechters en coaches zal het een eerste keer zijn. Tijd dus om de kennis op te halen wat er wel of niet mag in de zaal! De scheidsrechterscommissie organiseert daarom een spelregelavond. Op deze avond wordt met behulp van een presentatie met foto's en video's uitgelegd wat bijvoorbeeld "een blok zetten" betekent. Wat goed of fout pushen of wisselen is. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Start woensdagavond 21 november 19:30 in het clubhuis.

Daarnaast organiseert de scheidsrechterscommissie i.s.m. de technische commissie een praktijkavond voor alle zaal scheidsrechters op woensdagavond 28 november in het Kennemer Sportcenter, Hal 1 West om 19:30. Ga je in de zaal fluiten? Zorg dan dat je daar ook er bij bent! Nadere informatie volgt nog.

In de bijlage hier onder het uitgebreide document met de spelregels zaalhockey om zelf te gaan lezen. Of klik als je achter een computer zit HIER of surf naar: https://hchaarlem.nl/files/documenten/20181113_Zaalhockey_regels_-_theorie_en_praktijk.pdf Sterk aanbevolen voor iedereen die gaat spelen of fluiten in de zaal!

Voor vragen en/of opmerkingen graag even mailen naar: [email protected]

Met sportieve groet,

De scheidsrechterscommissie
Bijlage

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]