header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Zaalhockey

Zaal clinic vaste jeugdkeepers en keeperscommissie opgericht

Nieuws afbeelding 3-11-2018

Zaal clinic 16 november

Beste keepers en ouders/verzorgers van de keepers,

Zoals bekend gaan bijna alle teams komende winter naar de zaal toe. Omdat in de zaal zowel de rol als het belang van de keepers groter is dan op het veld, en de zaaltechnieken en spelpatronen behoorlijk afwijken, organiseert de keeperscommissie in samenwerking met de Technische Commissie een keepersclinic op vrijdagmiddag in de zaal. Deze clinic zal plaatsvinden op 16 november aanstaande in de sporthal van Onze Gazellen in Haarlem-Noord en is bedoeld voor alle vaste keepers in de categorie Jeugd.

De keepersclinic zelf is van 16.00-18.45 uur, met als afsluiting met iedereen pizza eten in het clubhuis. Het programma ziet er in detail als volgt uit:

16:00 Verzamelen bij de club om de keeperstassen uit het materiaalhok te halen
16:05 - 16:20 Lopen met de tassen naar de sporthal verderop en verkleden in de kleedruimtes
16:00 - 17:00 Clinic in de sporthal door Niels Prins met groep 1
17:00 – 17:15 Spullen in orde maken voor groep 2 met behulp van groep 1
17:15 - 18:30 Clinic in de sporthal door Niels Prins groep 2 t/m 5
18:30 - 18:45 Opruimen, verkleden en teruglopen met de tassen naar de club
19:00 – 20:00 Pizza-time in het clubhuis!

Bij de clinic worden zaaltechnieken en spelpatronen uitgelegd en voorgedaan. Hierna gaan de keepers zelf met een aantal oefeningen aan de gang. Deze clinic is de eerste kennismaking met de zaal voor dit seizoen. Er zullen in de zaal nog aparte keeperstrainingen komen waar verder getraind kan gaan worden. Wil je als keeper alvast zelf technieken en spelpatronen bekijken? Check dan de 18 online video’s van Kampong op YouTube hier https://www.youtube.com/playlist?list=PLiGaANW5oZxIRGMpTDB1ayPd1ErvbIldK of klik op de video beneden in dit bericht als je achter een computer zit.

Keepers moeten verder niet vergeten mee nemen naar de clinic:

✔ Een zaalstick
✔ Zaalschoenen (zonder zwarte zool)
✔ Een eigen bijdrage voor de 🍕 (€ 6,00)
✔ Een goed humeur

De ouders/verzorgers krijgen nog een uitnodiging via de mail om de aanwezigheid van de keepers te bevestigen bij de clinic en/of tijdens het eten van de pizza’s. Wij hopen dat iedereen aanwezig kan zijn bij de clinic!

 

Keeperscommissie opgericht

Afgelopen september hebben een aantal ouders van keepers in de categorie Jeugd een keeperscommissie opgericht bij de club. Doel is het imago van de keepers in positieve zin te veranderen, het opzetten en ondersteunen van keepers activiteiten en het bevorderen van het plezier in keepen. Wil je hierbij helpen, of heb je verdere vragen en/of opmerkingen graag dan even mailen naar: [email protected]

Tot de 16e november!


Maaike Kok

Bianca Koenhorst

Maurice Raasveld

Herman Caron


Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]