header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Clubnieuws

Aankondiging wijziging procedure inning contributie

5-10-2018

Beste Leden,

Via dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van de wijziging in de procedure van innen van de contributie. Vanaf dit seizoen is HC Haarlem een samenwerking aangegaan met Club Collect. Deze partij zal het innen van contributies voor haar rekening nemen.

HC Haarlem zal alle lidmaatschappen met bijbehorende contributies indienen bij Club Collect. Via Club Collect zult u een e-mail ontvangen met daarin de bijbehorende factuur voor de contributie. In deze mail kunt u kiezen uit verschillende termijnen en betalingswijzen.

Één termijn, u kunt kiezen uit betaling via

-ideal

-incasso

Vier termijnen

Bij betaling in vier termijnen kunt u slechts betalen via automatische incasso. Wel kunt u zelf bepalen op welke data, met een interval van 30 dagen, u de termijnen wilt laten incasseren.

Anders dan voorgaande jaren is er geen korting op automatische incasso. Bij betaling in 4 termijnen zal nu een toeslag van één euro per termijn worden berekend. Bij betaling in één termijn wordt geen toeslag in rekening gebracht. Met de toeslag voor termijnbetaling is rekening gehouden met de berekening van de nieuwe contributie bedragen. Deze bedragen zijn vastgesteld in de ALV van 14 september jl. 

Vragen m.b.t. contributiezaken kunt u blijven mailen naar [email protected]rlem.nl(Desiree Peetoom) en vragen en wijzigingen m.b.t. lidmaatschap kunt u blijven mailen naar [email protected](Myrtille Koerselman).

Let op: De factuur zal gestuurd worden naar het tweede opgegeven (factuur) mailadres van elk lid. Wij verzoeken u dit mailadres te checken en indien nodig, spoedig, ZELF te wijzigen via het profiel in de HC Haarlem app of via de login op de HC Haarlem site.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Sportieve groeten,

Nathalie Tromp

Penningmeester HC Haarlem

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Ook tweede weekend Blauwe kaart een succes

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]