header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 
Arbitrage

14 november: Praktijkavond ‘Van kaart naar wedstrijd’

Nieuws afbeelding 29-9-2018
Op woensdag 7 november vindt het eerste scheidsrechtersexamen van dit seizoen plaats. Alle leden van 15 en een half jaar en ouder die nog geen scheidsrechterskaart hebben behaald, zijn hiervoor uitgenodigd per mail.

Er zijn twee examenrondes: om 19.30 en 20.30 uur. 

Op woensdag 31 oktober is er om 19.30 uur een informatieavond in het clubhuis waarop de deelnemers zich kunnen voorbereiden voor het examen.

Op woensdag 14 november is er om 19.30 uur een interactieve praktijkavond met foto's en filmpjes in het clubhuis waarop wordt ingegaan hoe je in de praktijk kunt fluiten. Deze avond is speciaal voor ouders ontwikkeld met weinig of geen hockey ervaring.  Maar deze avond is ook heel goed voor jeugdspelers die meer willen weten wat je moet doen of laten als scheidsrechter.

In de bijlage staat aangegeven welke ondersteuning we de spelers bieden om een goede clubscheidsrechter te kunnen worden.

Ook ouders van jeugdleden zijn weer van harte welkom om mee te gaan doen aan het examen. Meld je dan graag even bij ondergetekende. In deze flyer alle informatie.

Iedereen alvast heel veel succes bij de voorbereidingen van het examen!

Met vriendelijke groet,

Herman Caron [email protected]

Namens de scheidsrechterscommissie 

Bijlage

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]