header foto header foto
 
Jeugd ABC11D en 8DEF

Planning jeugd voor de komende periode

28-5-2018

Beste Jeugdleden en ouders/verzorgers,

 

Nog een paar weken en dan is het alweer zomervakantie. Gelukkig hebben we tot die tijd nog een aantal leuke hockey activiteiten. Voor het gemak hebben we deze voor jullie op een rijtje gezet.

Ook zijn de eerste data voor komend seizoen al bekend, noteert u deze in uw agenda?

 

Voor de AB-jeugd is de laatste trainingsweek, de week van 28 mei, de laatste competitiedag is zaterdag 2 juni a.s.

 

Voor de CD-jeugd is de laatste trainingsweek, de week van 4 juni, de laatste competitiedag is zaterdag 9 juni a.s.

 

Voor de Benjamins en Funcky’s is de laatste trainingsdag zondag 10 juni a.s.

 

Voor de Jongste Jeugd is de laatste trainingsweek, de week van 11 juni, de laatste competitiedag is zaterdag 16 juni a.s.

 

Op vrijdag 15 juni sluiten we de laatste training af met een heus pannenkoekenfestijn. Fijn dat elk team één of meerdere pannenkoekenbakkers gevonden heeft. We zijn nog op zoek naar twee of drie ouders die de hele middag of een deel hiervan kunnen helpen (17-19:30 uur). Wie o wie? [email protected]

 

Zondag 17 juni a.s. hebben de Funcky’s, Benjamins en F-jes de traditionele en altijd populaire Ouderkindhockey ochtend. Aanmelden kan via: [email protected] 

 

Zaterdag 23 juni a.s. vindt voor alle F- en E- jeugdteams de Jongste Jeugddag plaats (muv de M8E1+2 en J8E1+2). Zodra het programma en de locatie bekend zijn, zullen deze gecommuniceerd worden.

 

Wie komt onze Dames 1 supporten op 23 en 30 juni a.s.? Op 23 juni spelen de Dames uit (helaas wordt de locatie pas na 17 juni bekend), we hebben een bus geregeld. Aanmelden kan via: [email protected]  

30 juni speelt de Dames 1 thuis om 12.30 uur, de meiden zouden het ontzettend leuk vinden als jullie komen kijken. Het zou fantastisch zijn als de hele zijlijn vol staat met HC Haarlem supporters! Zodat we massaal achter onze Dames 1 staan.

Het team of de speler met het mooiste spandoek krijgt een prijs! Trek naar beiden wedstrijden je Haarlem shirt aan en neem je Haarlem sjaal mee, zo laten we onze Dames 1 niet in hun hemd staan.

 

De selectieperiode voor de junioren ABCD is van 18 juni t/m 7 juli, de planning volgt in de week voorafgaande aan 18 juni.

 

Op 14 juli sluiten we dit seizoen groots af met het jubileumfeest: 85 jaar HC Haarlem, mis dit niet! Meer info volgt spoedig.

 

In de eerste week (23 tm 25 juli) en in de laatste week (27 tm 29 aug) van de zomervakantie organiseert Bovenlander twee hockeykampen voor de HC Haarlem jeugd. Meer info via https://www.bovelander.nl/locaties/hc-haarlem/. Opgeven kan nog altijd.

 

Na de zomervakantie starten de trainingen weer in de week van 3 september. De voorbereiding van de selectieteams starten eerder, de informatie hierover verloopt via de trainer/coaches van het nieuwe team.

 

Op zaterdag 8 september zullen er oefenwedstrijden worden ingepland. De competitie start op 15 september a.s.

 

Nog heel veel hockeyplezier de komende periode.

 

Met sportieve groeten,

TC HC Haarlem


Gerelateerde nieuwsberichten

Planning Winterperiode

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]