header foto header foto
 
Algemeen

Play offs Dames 1

Nieuws afbeelding 23-5-2018 LAATSTE KANS OM IN TE SCHRIJVEN!

Beste leden,


Onze Dames 1 speelt nog twee keer een wedstrijd om lijfsbehoud in de Eerste Klasse. Na een moeizaam seizoen  wordt er nu voorbereid op twee beslissingswedstrijden op zaterdag 23 en 30 juni. Zondag 1 juli is er wellicht nog een wedstrijd als het in twee wedstrijden nog niet beslist is.

23 juni speelt Dames 1 uit. De tegenstander wordt Pollux uit Vlaardingen. Wij als club faciliteren vervoer in de vorm van een bus (of meer). Wil je graag mee? Meld je dan aan op onderstaand email adres: [email protected] . Het is ongeveer een uurtje rijden en ze spelen om 12:30. Vertrek is ongeveer om 11:00. 

Inschrijven voor de bus kan tot dinsdag avond 00:00!

Let op: speel jij in de C of hoger? Dan mag je mee zonder begeleiding en kan je jezelf aanmelden. Als groepje inschrijven mag ook. Speel je in de D of lager? Dan mag je zeker mee, maar heb je een volwassene nodig als begeleider. De begeleider dient zich aan te melden en mag onder zijn/haar naam 5 รก 6 jongens/meiden meenemen. Graag allemaal vermelden in 1 aanmelding!
Wat zet je in je aanmelding:
Naam, team en eventueel je begeleiders rol en de gegevens van je groepje. 

Zaterdag 30 juni speelt Dames 1 thuis tegen dezelfde tegenstander. Natuurlijk willen wij als club de hele zijlijn vol hebben met support! Het team of de speler met het mooiste spandoek krijgt een prijs! 

Trek verder naar beiden wedstrijden je Haarlem shirt aan en neem je Haarlem sjaal mee! Laten we beiden dagen ervoor zorgen dat Haarlem in de meerderheid is!
 

Sportieve groet,

Bestuur HC Haarlem

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalclinic voor vaste keepers (ABCD)

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]