header foto header foto
 
Arbitrage

Uitnodiging praktijkavond 'van kaart naar wedstrijd', dinsdag 24 april

1-4-2018
Beste ouders van jongste jeugd en jeugdteams,

Sommige van jullie hebben al deelgenomen aan één van de georganiseerde scheidsrechtersexamens bij Hc Haarlem. Het laatste scheidsrechtersexamen vond plaats op 20 februari jl. Het grootste deel is die avond ook geslaagd en dat is een mooie prestatie. Nu wordt het tijd voor meer praktijkervaring. Lees daarom verder hoe wij jullie hierbij begeleiden.

Pilot
Zoals jullie natuurlijk weten, willen we ouders beter betrekken en inzetten bij het fluiten op de zaterdagen om de last wat beter te verdelen over alle betrokkenen (junioren, senioren en ouders.) Vandaar dat we met de pilot zijn gestart om jullie als ouders hier actiever in te betrekken en te bekijken hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Begeleiding eerste wedstrijd
Wij realiseren ons dat voor een groot aantal van jullie, zonder hockeyervaring, het als een behoorlijke stap kan voelen om te gaan fluiten. De eerste wedstrijd die jullie gaan fluiten zal er, zoals bij elke beginnende scheidsrechter, een ervaren begeleider aanwezig zijn.

Voorlichtingsavond
Maar vooral belangrijk: wij organiseren op dinsdag 24 april een voorlichtingsavond, waarin wij jullie aan de hand van video's, voorbeeldsituaties en onze eigen ervaringen meer handvatten willen meegeven voor bij het fluiten. Daar zal je echt belangrijke kennis opdoen van spelsituaties, hoe je daarin op te stellen en hoe de spelregels in de praktijk toe te passen.

Zet daarom dinsdag 24 april 20.00 - 21.30 uur, clubhuis HC Haarlem in je agenda!

Wij realiseren ons dat sommige ouders nog niet een scheidsrechtersexamen hebben behaald. Vandaar dat we een nieuwe datum hebben gepland voor het scheidsrechtersexamen en wel op dinsdag 29 mei. Houd de app en website in de gaten voor meer informatie. De informatieavond voorafgaand aan het examen vindt overigens plaats op dinsdag 22 mei. Zet deze data ook alvast in uw agenda en geef bij interesse u op door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]

Tot dan!

Namens de scheidsrechterscommissie,

Eline Kramer, Tom Bersee, Herman Caron, Joost Hoogland en Martijn Does


Hc Haarlem

Agenda

28-4 E Dag

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473