header foto header foto
 
Algemeen

Opzeggen? Doe het tijdig

Nieuws afbeelding 21-3-2018

Geachte leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

De komende maanden start de Technische Commissie met de indelingen van teams (alle categorieen, inclusief trimmers) voor het nieuwe seizoen 2018/2019.

Als je besluit om volgend seizoen niet meer te willen hockeyen bij HC Haarlem, om welke reden dan ook, is het netjes om tijdig op te zeggen. Dit voorkomt vervelende misverstanden. HC Haarlem moet de teamsamenstellingen namelijk tijdig gereed hebben ivm selectietrainingen, teamindelingen, trainingsplanning en inschrijvingen van de teams voor de competitie 2018/2019.

De hoofdregel is dat je een lidmaatschap tot uiterlijk 1 mei 2018 kosteloos kunt opzeggen. Dit kan alleen per email via de ledenadministratie:[email protected](via de coach of begeleider is niet dus mogelijk!). De ledenadministratie stuurt hier altijd een bevestiging op terug.

Bij overstappen naar een andere club of bij twijfel, is er uitstel mogelijk tot 15 mei, mits dit per email kenbaar is gemaakt voor 1 mei aan de ledenadministratie ([email protected])

In alle andere gevallen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en zijn er bij opzeggen kosten verschuldigd omdat HC Haarlem team inschrijvingen moet doen en als club ook verplichtingen voor het nieuwe seizoen aan gaat.

Opzeggen voor 1 mei: in alle gevallen kosteloos

Opzeggen tussen 1 mei en 15 mei: kosteloos als voor 1 mei kenbaar gemaakt, anders € 50,00

Opzeggen tussen 15 mei en 1 juli: € 75,00

Opzeggen tussen 1 juli en 1 augustus: 50% van de gehele contributie.

Opzeggen na 1 augustus: de gehele contributie.

In bijzondere gevallen kan coulance worden verleend door het bestuur van HC Haarlem. Hiervoor dient een email met motivatie gestuurd te worden aan[email protected]. Het bestuur bevestigtontvangst en maakt spoedig een bindend besluit kenbaar.

Bij het niet voldoen van eventuele opzeggingskosten zal H.C. Haarlem het openstaande bedrag, vermeerderd met de daaraan verbonden kosten, laten vorderen door een incassobureau.

Het aanname- en opzegbeleid is terug te vinden op deze website in de rubriek:

Vereniging/Algemene info/Downloads/Lidmaatschap (na inloggen).

Het indelings- en selectiebeleid 2018/2019is terug te vinden op deze website in de rubriek: Vereniging/Algemene info/Downloads/Beleid (na inloggen).

Bestuur HC Haarlem

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalclinic voor vaste keepers (ABCD)

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]