header foto header foto
 
Arbitrage

Voorlichtingsavond 'Van kaart naar wedstrijd'

9-1-2018

Beste ouders en leden,

Op 12 december jl. hebben vele ouders en leden deelgenomen aan het scheidsrechtersexamen bij HC Haarlem. Het grootste deel is die avond ook geslaagd en dat is een mooie prestatie. Nu wordt het tijd voor meer praktijkervaring. Lees daarom verder hoe wij jullie hierbij begeleiden.

Pilot
Zoals jullie natuurlijk weten, willen we ouders beter betrekken en inzetten bij het fluiten op de zaterdagen om de last wat beter te verdelen over alle betrokkenen (junioren, senioren en ouders.) Vandaar dat we met de pilot zijn gestart om jullie als ouders hier actiever in te betrekken en te bekijken hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Begeleiding eerste wedstrijd
Wij realiseren ons dat voor een groot aantal van jullie, zonder hockeyervaring, het als een behoorlijke stap kan voelen om te gaan fluiten. De eerste wedstrijd die jullie gaan fluiten zal er, zoals bij elke beginnende scheidsrechter, een ervaren begeleider aanwezig zijn.

Voorlichtingsavond
Maar vooral belangrijk: wij organiseren op woensdag 10 januari om 20:00 uur een voorlichtingsavond, waarin wij jullie aan de hand van video's, voorbeeldsituaties en onze eigen ervaringen meer handvatten willen meegeven voor bij het fluiten. Daar zal je echt belangrijke kennis opdoen van spelsituaties, hoe je daarin op te stellen en hoe de spelregels in de praktijk toe te passen.

Een ieder die geïnteresseerd is, is welkom!

Er zullen meer volgen. Bij interesse, let us know!

Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie

Hc Haarlem

 

 

 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem
023-5375473