Praatje van de week

Tennis bij Hockeyclub Haarlem! 

Lijkt het u leuk om naast hockey ook een tennisballetje te slaan? Dit kan bij HC Haarlem! U kunt bij ons terecht voor een heel zomerseizoen, maar af en toe los een baan huren kan ook. 
Interesse? mail voor de tarieven naar [email protected] of neem contact op met mw. C. van Gennip (023-5336449)

Foto van de week

terug naar vorige scherm
Nieuwe trainingsschema 2017-2018
9-7-2017
Beste leden,

De TC heeft zich deze week gebogen over het nieuwe trainingsschema voor volgend seizoen. Bijgevoegd vinden jullie dit schema. 

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk trainingsdagen en tijden hetzelfde te houden. Doordat we geprobeerd hebben om ambitie/selectieteams zoveel mogelijk gelegenheid te geven om met hogere teams hebben we hier eea moeten schuiven.

Daarnaast komt er volgend seizoen een ambitie blok op vrijdag. Op dit trainingsblok willen we spelers met ambitie uit niet selectieteams de mogelijkheid geven zich met een derde trainingsmoment te verbeteren. Meer informatie hierover volgt.

Op maandag 28 augustus starten alle trainingen volgens een speciaal schema ivm de zomervakantie. Meer informatie is hierover te vinden een een ander nieuwsbericht. Vanaf 4 september draaien we het volledige trainingsschema. 

Het trainingsschema van de jongste jeugd is te vinden in een ander nieuwsbericht.

We wensen iedereen alvast een hele fijne zomer en tot volgend seizoen!

TC


Bijlage: NIEUW trainingsschema 2017-2018.pdf
 
 

Advertenties

Hoofdsponsor

Kledingsponsor

Stersponsor

Bordsponsor

Sponsor