header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
 

Tennis Algemeen

Let op: u hoeft geen lid van de hockeyclub te zijn om een baan te kunnen huren, maar alleen betalende huurders hebben toegang. Wilt u een baan huren, mail naar [email protected] 

Tennisbanen HC Haarlem

De hockeyclub beschikt al vele jaren over zes eigen tennisbanen met een bovenlaag van kunstgras dat speciaal voor tennis is ontworpen. Het onderhoud wordt uitgevoerd in eigen beheer. De banen worden verhuurd per seizoen: je huurt ofwel in de zomer, ofwel in de winter. 's Zomers én 's winters huren kan ook; dan heb je twee contracten die niet exact gelijk hoeven te zijn. Bijvoorbeeld: in de zomer op dinsdagavond om 21.00 uur gaat heel goed samen met 's winters op woensdagmorgen om 11.00 uur. 
   
Altijd uw 'eigen' baan
Wij hanteren geen 'afhangsysteem'. U huurt wekelijks op een vaste dag en tijd 'uw' baan. Zes maanden lang uw eigen baan tegen een redelijk uurtarief; zie hieronder (zomerseizoen).
         

Het zomer-tennisseizoen loopt van 1 april t/m 30 september 2024.

 

De huurprijzen voor komend zomerseizoen zijn als volgt:
maandag t/m vrijdag
9.00 - 18.00 uur
18.00 - 22.00 uur
alle banen
€ 145,00 per uur
205,00 per uurzaterdag/zondag
9.00 - 18.00 uur
18.00 - 22.00 uur
alle banen
€ 165,00 per uur
€ 205,00 per uurLosse baanhuur


overdag
€ 15,00 per uur

's avonds

€ 15,00 per uur

 

Accommodatie en reservering

Informatie over de beschikbaarheid van banen kunt u verkrijgen bij:

mevrouw Van Gennip, via e-mail naar [email protected].

Het sportcomplex van HC Haarlem wordt ten zuiden begrensd door de Vondelweg en ten oosten door de Vergierdeweg. De ingang naar de zes tennisbanen loopt via de centrale inrit van Sportpark Vergierdeweg (naast Crematorium 'Haarlem').

Alle banen hebben een toplaag van kunstgras, wat prettig is voor uw enkels en knieĆ«n. Per twee banen is er een toegangsdeur en elke baan heeft een aparte en eenvoudige dug-out.


Huisregels

Elke huurder ontvangt bij zijn contract de huisregels; deze gelden vanzelfsprekend ook voor de medehuurders en dienen bij hen ook bekend te zijn.
Auto's mogen/kunnen alleen worden geparkeerd op de gemeenschappelijke parkeerplaats.

 

Fietsenstalling tennissers

U mag uw fiets meenemen het sportcomplex op, maar u mag hem alleen stallen achter baan 1, dus niet op het pad langs het hockeyveld en uiteraard ook niet op de banen.

 

Toilet

Indien het clubhuis geopend is kunt u daar gebruik maken van het toilet.

Indien gesloten, kunt u gebruik maken van het buitentoilet met cijfercode. De code ontvangt u bij het afsluiten van het huurcontract. Wordt deze gewijzigd dan krijgt u via e-mail de nieuwe code.


Verlichting
De verlichting wordt niet eerder vrijgegeven dan circa tien minuten voordat u die echt nodig hebt. De verlichting wordt 's avonds bij de laatste speelronde 10 - 15 minuten na de gereserveerde speeltijd automatisch uitgeschakeld.

 

 

Aanzetten:
 
De schakelkast staat naast het clubhuis; u komt er langs als u het gebruikelijk pad naar de banen volgt.

 

Drankje na het spelen?

Mocht het clubhuis open zijn en is er gelegenheid om te bestellen bij de aanwezige barbezetting, bent u van harte welkom.

 

Contact

Adres
Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Postadres
p/a Vergierdeweg 265b,
2026 BJ Haarlem

Lidmaatschap: [email protected]
Bestuurszaken: [email protected]
Planningszaken: [email protected]
Onderhoud: [email protected]